In jezelf ligt alles opgeslagen. In jezelf vind je de antwoorden. Alleen je bent vergeten wie je werkelijk ten diepste bent.

Wanneer je meegaat in angst, ervaar je dat je hele lichaam gaat reageren. Je voelt de spanning in je lichaam. Je krijgt negatieve gedachten, je zelfvertrouwen krijgt een duw, je wordt als het ware geblokkeerd in je gevoel van veiligheid en dat is wat velen hebben ervaren.

Door je focus te leggen op jouw innerlijke Zelf (liefde) en naar binnen te keren, in plaats van de antennes naar buiten te richten, kun je leren om vanuit liefde te leven inplaats vanuit angst.

Nog steeds ben je dan onderdeel van jouw omgeving, maar je bent niet gericht op de ander.

Het leven zal altijd wankelen. Er is altijd wel iets wat jou kan raken en naar beneden kan halen, maar wanneer je luistert naar het verlangen van je Ziel, en hierop anticipeert, zal jouw gevoel van Zelf (liefde) alleen maar groeien.

Als je thuiskomt in jezelf, zul je gaan merken dat je niet meer twijfelt aan jouw eigen kracht. Je bent dan precies zoals je behoort te zijn met al je imperfectie.. mooi en heel.

…Door hetgeen te blijven doen wat ik deed, kreeg ik steeds meer grip hoe weg te blijven van negativiteit wat mijn leven voor een lange tijd beheerste. En voelde ik dat ik rechtop kon blijven staan. Ik liet me niet meer door angst verdoven.

Iedereen heeft zijn eigen Pad te bewandelen, Welk pad kies jij?

Net al ik kan je misschien wat ondersteuning gebruiken. Laat mij je helpen…niet om je iets nieuws te leren, want je hebt alles al “In-Je” maar om je te helpen te herinneren, dat wat je ten diepste bent, maar wat je bent vergeten.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn online aanbod… zodat je diepgaande transformatieprocessen kunt ervaren, wat resulteert dat je het onderbewustzijn opnieuw traint om zo oude negatieve gewoonten en overtuigingen te elimineren en leert te scheppen om een ​​krachtig, geïnspireerd magisch leven te manifesteren.

Herinner wie je ten diepste werkelijk bent

Wordt

Wordt weer stuurvrouw over jouw leven

Verander

Verander je gedachten, verander je leven

Maak

Maak contact met jouw potentieel en creëer jouw toekomst

Herinner

Herinner weer wie je ten diepste bent

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONLINE PROGRAMMA?

  • Je schaft eenmalig het programma aan.
  • Je bepaalt zelf hoe vaak je het programma wilt doen.
  • Je kunt het steeds weer oppakken en opnieuw doen.
  • Je kunt het programma volgen in jouw eigen tijd.
  • Waar en wanneer je dat wilt.
  • Je hebt levenslang toegang tot het programma.

STAP 1

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrieven en laat mij je vrijblijvend inspireren.

STAP 2

Volg een of meerdere online programma’s van je keuze.

STAP 3

Wordt lid van de “In-Me” Club en maak gebruik van de voordelen.

coming soon

WAAROM JE INSCHRIJVEN VOOR EEN E-MAIL VAN IMMY

Ik herinner me een tijd dat ik me losgekoppeld voelde van mezelf en het universum, waardoor ik het gevoel verloor deel uit te maken van iets of iemand… totdat ik mensen ging volgen die iets te vertellen hadden wat mijn interesse prikkelde… vele tips heb ik ter harte genomen…

Welke boeken en schrijvers een verschil hadden gemaakt. Welke films een aanrader waren. Welke blogs ik moest gaan lezen of you-tube kanalen ik moest gaan volgen. Welke meditaties een positief effect hadden.

Het waren soms hele grote life-changing moments, tot hele kleine aha momenten. Soms subtiele woorden uit een gedicht, een tip voor vakantiebestemming of een interessant event. Of heerlijke recepten met speciale kruiden die goed voor mijn lichaam en geest waren.

Ik kreeg op zoveel verschillende manieren handvatten aangereikt …het opende mijn ogen en ik omarmde het. Ik kwam steeds meer in contact met gelijkgestemde en raakte steeds meer vertrouwd om ook mijn kwetsbare kant te tonen.

We zijn allemaal zoekende en verschillen niet zoveel van elkaar. Ieder heeft zijn eigen pad te lopen en we komen allemaal onze beren en obstakels op de weg tegen waar we mee te dealen hebben.

Maar delen is helen…

Laat mij je op de hoogte houden van alles wat mij heeft geholpen en wellicht ook voor jou een verschil kan maken. Laat mij je inspireren, verrassen, verblijden, ontroeren en nieuwsgierig maken met mijn persoonlijke e-mails.

Aanmelden

Aanmelden

Bedankt voor de inschrijving, deze is in goede orde ontvangen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens.